Известување

14.12.2021

Специјална понуда на Шпракасе Лизинг за вработени во ИТ сектор

Прочитај повеќе

12.05.2021

Подостапна транзиција на малите и средни претпријатија кон зелената енергија

Прочитај повеќе

24.06.2020

Кредит од €1 милион за малите бизниси кои сакаат да се стекнат со возила и опрема на лизинг

Прочитај повеќе

09.04.2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Лизинг Доо Скопје изготви понуда за олеснување на отплата на обврски по основ на финансиски лизинг за физички и правни лица.

Шпаркасе Лизинг Доо Скопје

Прочитај повеќе
1